Site icon mulahusicjasmin.com

Borka Rudić štiti sina ratnog zločinca!

Ako se usdite da reagujete na prozivanje jednog provokatora koji vas pronosi na društvenim mrežama i uspoređuje sa zločincima koji pucaju po džamijama, a koji je usput i novinar, inače sin ratnog zločinca što je harao u Višegradu 92. godine nad bošnjačkim civilima, onda vam se na leđa natovare nekakva udruženja (novinara) građana koje predvodi Borka Rudić. 

Ovo je Slađanov twit na koji sam reagovao:


Iz ovog “udruženja građana” koje se bori protiv slobode govora koristeći se zamjenom teza redovno podsjećaju kako Tužilaštvo BiH vodi istragu protiv mene, međutim vješto izostavljaju činjenicu da me Sud BiH oslobodio uz pojašnjenje da nema krivičnog djela. I neće ga ni biti koliko god puta Borka i njeni saradnici ponovili svoje laži.

Rudić i njeno “udruženje građana” izmišljaju prijetnje kojih nema!

U osudi moje malenkosti pridružila im se nova Dodikova televizija UNA čiji je uposlenik Slađan Tomić.

Nakon što je pisao o meni i što sam mu se odužio, javili su se iz tog udruženja da zaštite njega, sina ratnig zločinca iz Višegrada.
Otkud to da jedan novinar, sin ratnog zločinca, ima pravo da mene kao privatno lice proziva zbog moje privatne objave, a da ja nemam pravo da mu na tu istu objavu odgovorim istinom?!

Propustili ste svi zajedno da osudite krstaški teroristički napad na Bošnjake Janje, te prema tome niko od vas nema pravo da nam drži pridike!

Previše je ponosa u mojoj bošnjačkoj krvi i “turskoj” vjeri da bih se osjećao podređen velikosrbima kako god da se zvali!

Malo vas je, malo vas je dušmani! 

Podijeli ovo:
Exit mobile version